Здача тесту зі знання німецької мови в Goethe-Institut в Німеччині – Розумна Школа

навчання німецька мова черкаси

Викладати німецьку в Розумній Школі ми почали ще зовсім недавно, але в нас вже є результати за які ми можемо себе поважати! Двоє з наших учнів здали іспити на знання німецької мови в самій Німеччині і це нас дуже радує!

Історія одного з учнів

Він звернувся до нас за 3 місяці до здачі тесту з нульовим знанням німецької мови, але сімейна ситуація складалась таким чином, що треба було виїзджати до Німеччини і легалізуватись якомога скоріше. Ми взялись за прискорену підготовку. Учень займався щоденно, виконував домашні завдання і задавав питання- тобто максимально віддався вивченню іноземної мови. За три місяці нам потрібно було використати в навчанні аудіювання, розмовляння та звісно граматичні конструкції. Робота була проведена чималенька і ми всі переживали у день здачі екзамену зі знання німецької мови. Очікували на інформацію від учня всім колективом!

Якою була наша радість коли роздався довгоочікуваний дзвінок і учень радісно прокричав, що підтвердив рівень А2 зі знання німецької мови! Вчитель плакав від щастя! Разом ми досягнули мети!

 

Пропонуємо досягнути мети і вам!

На сьогодні ми проводимо заняття зі знання німецької мови в Черкасах- як в класі так і онлайн. Нагадуємо, що завдяки методиці навчання ми одночасно навчаємо дітей і дорослих. Тому ви можете відвідувати заняття разом з дитиною і покращувати свої знання з іноземної мови. Онлайн групи дозволяють проводити навчання не виходячи з дому, попиваючи гарячий чай.

 

Запрошуємо до нас на перше безкоштовне заняття!

Набір відбувається постійно незалежно від дня, місяця і пори року!