Карантин і вивчення іноземної мови online – Розумна Школа

англійська німецька іспанська online

Новий напрямок в навчанні

Ми давно хотіли відкрити новий напрямок у вивченні англійської, німецької і іспанської мов -викладати її дистанційно через Інтернет і все не було часу зайнятись. Але прийшов карантин по COVID-19 і Розумна Школа не мала часу відкладати напрямок навчання online. Дуже швидко довелось вирішувати технічні питання і надавати послугу в новому форматі.

Ми розглянули, протестували багато програм для дистанційного навчання, довелось частково змінити сам матеріал для навчання т.я. те, що добре працювало в класі взагалі немало сенсу в online навчанні. Наприклад переклади текстів по темі перестали мати сенс для дітей т.я. вони просто гористувались online перекладачами і виконували роботу занадто добре 🙂 Тому довелося транформувати нашу навчальну програму під дистанційне навчання і змусити учнів думати, а не використовувати готові рішення.

На сьогодні Розумна Школа формує групи по 4 людини для дистанційного навчання і такий формат показав себе досить ефективним.

Для нас є показовим те, що станом на сьогодні ми повернулись викладати у клас, але більшість учнів залишились online і не мають бажання повертатись до приміщення. Дійсно займаючись через Інтернет учень економить час та гроші на дорогу до класу і займатись дистанційно дійсно зручно і для вчителя і для учня.

Пакетні курси з іноземної мови

Зараз ми розробляємо пакетні курси з англійської мови, які будуть доступні на інтернет платформі через декілька місяців. Суть навчання буде полягати в максимальній самостійній роботі з матеріалом по навчальним відео і матеріалам. Контроль буде відбуватись шляхом тестування після кожної теми. Навчання буде розбите по рівням англійської мови з видачею сертифікату по закінченню кожного курсу.

Тому на сьогодні ми можемо сказати “Дякую” тій надзвичайній ситуації, що відбулася в країні і у світі бо Розумна Школа трансформувалась і продовжує виконувати багацько роботи щоб надавати якісне навчання іноземним мовам і надалі як в класі так і online.

Після англійської мови пакетні курси будуть розроблені для німецької і іспанскої мов.

Запрошуємо до нас на курси англійської, іспанської, німецької мов – на заняття як в класі так і онлайн.