Підготовка до ЗНО з англійської мови – Розумна Школа

підготовка до ЗНО

Розумна Школа (Черкаси) не ставить собі задачу підготовляти саме до здачі ЗНО, хоча багато учнів приходять до нас саме з цією метою. Справа в тому, що, якщо ви достеменно знаєте англійську, то скласти ЗНО не буде для вас проблемою. На сьогодні ми плануємо покращити авторську программу по навчанню тим, що додамо матеріалу саме на аудюювання (слухання і розуміння англійської мови).

Також не буде лишнім внести ясність, що підготувати до ЗНО неможливо нашвидкоруч. Є учні, що звертаються за 2-3 місяці до здачі і просять зробити з ними диво- навчити швидко і якісно. Але це можливо за умови системних індивідуальних занять з англійської з викладачем, а також надзвичайної працьовитості вдома. Немає нічого неможливого, звісно можливо навчити і за такий короткий термін, але учень має прикладати максимум власних зусиль!

На сьогодні ми задоволенні рівнем знань, який ми надаємо учням, але і в нас завжди є що покращувати, тому скоро наші заняття будуть ще ефективнішими і цікавішими! Граматика+говоріння+аудіювання=реальне знання англійської мови!