Скільки мені потрібно займатись щоб вивчити англійську мову до рівня В2? – Розумна Школа

курс англійської мови Черкаси

Учні завжди поспішають щоб пройти матеріал з англійської як можна скоріше. Загальноосвітня школа привчила їх летіти, летіти і не зовсім розуміти куди вони так летять?  З жодним предметом не вийде розібратись нашвидкоруч, тим більше з іноземною мовою. Тому тут має бути розуміння у батьків. Якщо дитина вчила англійську мову 10 років в загальноосвітній школі і не вивчила, то дати їй ці знання за 3 години на тиждень протягом декількох місяців просто неможливо. Тим більше, що діти не хочуть займатись вдома, бо в них ще є уроки, які потрібно вчити у звичайному режимі.

То який же вихід для батьків школярів щодо підготовки до ЗНО?

1. Починати «підтягувати» англійську мову потрібно за декілька років, щоб дитина спокійно підготувалась і почувала себе впевнено.

2. Вдома потрібно створити простір для вивчення англійської мови. Перекладати фільми, пісні, писати висловлювання на стікери і вішати їх на видних місцях. Знайти друзів в соцмережі і вести листування англійською. Якщо батьки теж не проти допомогти дитині, то можуть говорити англійською в побуті. Це може бути весело!

3. Проходячи кожен рівень знань А2, В1, В2 потрібно підтверджувати його якісним і об’єктивним тестуванням. Наприклад тест від  Cambridge, який дозволяє перевірити писання, читання, аудіювання, говоріння. Жодне тестування рівня на курсах іноземних мов не дасть настільки повного розуміння ситуації зі знанням англійської мови.

Коли отримано сертифікат про атестацію рівня В2, вірогідність здачі ЗНО на високий бал значно вища!

Тому і батьки і діти мають розуміти, що «підтягнути» знання з англійської мови швиденько і без зусиль це міф. Міф, що граючись можна дійсно досягти значних результатів. І ці міфи з вивчення іноземної мови живуть вже своїм життям в головах багатьох людей, котрі переходять з одних шкіл в інші, шукаючи легкого шляху.